آموزش عالي و توسعه ي منابع انساني در اقيانوس آرام

دانلود مقاله،پروژه،پايان نامه،گزارش كار آموزي

آموزش عالي و توسعه ي منابع انساني در اقيانوس آرام

آموزش عالي و توسعه ي منابع انساني در اقيانوس آرام

پايان نامه آموزش عالي و توسعه ي منابع انساني در اقيانوس آرام مقدمه شما در بخش قبلي، درباره ي اصطلاحات مختلف و مفاهيم اصلي مطالعه كرديد، چونكه آنها در زمينه ي «اقتصاد آموزش» به كار برده مي شوند اين بخش، ادامه ي بخش قبلي است و همينطور به اطلاعات، مربوط مي باشد با به كار بردن و مطالعه ي فصل اول مي توانيد اصطلاحات و مفاهيم مختلف را كاملاً در

دانلود آموزش عالي و توسعه ي منابع انساني در اقيانوس آرام

پايان نامه آموزش عالي و توسعه ي منابع انساني در اقيانوس آرام
دانلود مقاله
دانلود تحقيق
دانلود نرم افزار
دانلود اندرويد
دانلود پايان نامه
دانلود پايان نامه كارشناسي
دانلود پايان نامه ارشد
دانلود پروژه
دانلود پروژه پاياني
دانلود پروپوزال
دانلود گزارش كار آموزي
دانلود پاورپوينت
دانلود پرسشنامه
دانلود فايل
دانلود كتاب
دانلود نمونه سوال
دسته بندي مديريت
فرمت فايل word
حجم فايل 94 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 70

پايان نامه آموزش عالي و توسعه ي منابع انساني در اقيانوس آرام

مقدمه

 

شما در بخش قبلي، درباره ي اصطلاحات مختلف و مفاهيم اصلي مطالعه كرديد، چونكه آنها در زمينه ي «اقتصاد آموزش» به كار برده مي شوند. اين بخش، ادامه ي بخش قبلي است و همينطور به اطلاعات، مربوط مي باشد. با به كار بردن و مطالعه ي فصل اول مي توانيد اصطلاحات و مفاهيم مختلف را كاملاً درك نماييد. اين فصل به شما كمك مي كند تا به موضوعات بحث شده در اين بخش وارد شويد، بويژه اگر شما نسبت به اصطلاح «اقتصاد» آشنايي كمتري داريد و براي شما تازگي دارد.

اولين قسمت بخش حاضر، همكاري و مشاركت آموزش از راه دور را نسبت به توسعه ي منابع انساني مورد بررسي قرار مي دهد. اين قسمت، آموزش از راه دور را به عنوان سرمايه گذاري در انسانها مورد شناسايي قرار ميدهد و همكاري و مشاركت خود را نسبت به تشكيل سرمايه ي انساني مورد بحث قرار مي دهد. اين قسمت با بحث درباره ي نقش آموزش از راه دور در مواجه شدن با نيازهاي اقتصادي منابع انساني دنبال مي شود و كيفيت منابع انساني را بهبود مي بخشد.

 

 

بيان مسئله

 

اچ آر دي يا توسعه ي منابع انساني ، يك فعاليت اجتماعي جداگانه در آموزش محسوب نمي شود هيچ ارزشي ندارد كه جمع آوري سرمايه ي انساني و توسعه ي منابع انساني هر كدام بخاطر اهداف سياسي مورد توجه قرار بگيرد. جمع آوري سرمايه ي انساني به شكل گيري سرمايه ي انساني از طريق بهداشت و تغذيه در كشورهاي در حال توسعه مانند هندوستان اشاره مي كند و اين بخاطر ماهيت فقير اين جمعيت در نظر گرفته مي شود مسائل جمع آوري سرمايه ي انساني عمدتاً مربوط به تئوري اقتصادي نئوكلاسيك يا مدرن مي باشد. توسعه ي منابع انساني اصطلاحي است كه بطور رايج در اسناد سياسي مورد استفاده قرار مي گيرد. توسعه ي منابع انساني شامل قوانين براي آموزش بهتر، بهبود شرايط بهداشت و تغذيه و كاهش باروري و حاصل خيزي مي باشد هر كدام از اينها همكاري و مشاركت خود را نسبت به كيفيت زندگي ارائه مي دهند و همه ي آنها در كل پيشرفت و بازده سرمايه گذاري را در زمينه ي آموزش ارتقاء مي دهند. بسياري از نمونه هاي ارتباط ما بين آموزش و شكلهاي ديگر سرمايه گذاري اجتماعي در تاكيد به ضرورت سرمايه گذاري متعادل در آموزش و ديگر اقدامات رفاه اجتماعي مد نظر قرار مي گيرد.

در كل سرمايه گذاري در آموزش بايستي با ديگر سرمايه گذاري هاي بخش خصوصي همگام و هماهنگ باشد، يعني دانش و شناخت جديدي درباره ي تاثيرات آب آلوده داشته باشيم تا بتوانيم به نحو احسن از ذخيره هاي آبي قابل دسترس استفاده نمائيم. از طرف ديگر چاههاي لوله اي ممكن است كمتر مورد استفاده قرار بگيرند، اگر مردم جامعه چيزي درباره ي اصول بهداشت و علم بهداشت ندانند.

ضرورت واهميت تحقيق

 

در هندوستان به دنبال برنامه ريزي براي توسعه ي اجتماعي و اقتصادي در طي 50 سال گذشته، ما رشد و پيشرفت زيادي در سرمايه ي انساني و فيزيكي مشاهده كرده ايم. سرمايه ي فيزيكي نسبت به سرمايه ي انساني رشد و پيشرفت سريعي را نشان داده است. در متن مرحله ي شكل گيري سرمايه ي انساني، پيشرفت سرمايه ي فيزيكي مطرح مي شود در اين زمينه آموزش از راه دور از اهميت خاصي برخوردار مي باشد.

در بخش بعد، شما برخي از شاخص هاي مشاركت و همكاري آموزش از راه دور را نسبت به شكل گيري سرمايه درك خواهيد نمود. قبل از آن اجازه بدهيد تا نگاه بسيار اجمالي به مكانيزمهاي آموزش از راه دور بيندازيم و مورد توجه قرار دهيم كه اين مكانيزم چطور مي تواند جنبه هاي مختلف نيازهاي شكل گيري سرمايه را بر آورده كند

 

 

اهداف تحقيق

 

پس از بحث كردن درباره ي اين قسمت، شما بايد قادر باشيد تا:

-آموزش از راه دور را به عنوان سرمايه گذاري توصيف نماييد:

-شاخص هايي را كه به مشاركت و همكاري آموزش از راه دور در شكل گيري سرمايه ي انساني اشاره مي كنند، بيان كرده و توصيف نماييد، و

-توضيح دهيد كه آموزش از راه دور چطور مي تواند نيازهاي اقتصادي منابع انساني را برآورده كند.

 

متن

 سيستم آموزشي هندوستان، به طور معمول با كشورهاي در حال توسعه اي در آمد كمتري دارند، مشكلات اصلي زير را به همراه دارند:

-هزينه هاي آموزش و صرف وقت و انرژي نسبت به آن در حال افزايش است.

-دستيابي براي يادگيرندگان محروم مناطق روستايي، محدود مي شود.

-كيفيت آموزش ارائه شده، در حد پايين است كه باعث مي شود تا يادگيرندگان د رمقايسه با كشورهاي توسعه يافته، دانش و معلومات كمتري بدست آورند.(تحصيل نمايند.)

-تحصيل در مدرسه با ميزان بالايي از ترك تحصيل كرده ها مشخص مي شود (ميزان ترك تحصيل كرده ها براي كشور هندوستان از كلاسهاي يك تا كلاس هشت، در سال 1995 تا سال 1996، 99/54 درصد براي پسران و 70/61 درصد براي دختران بود.

-واكنش سيستم آموزشي در ارائه ي آموزش متناسب با اهداف توسعه ي اجتماعي و اقتصادي كشور بطور كامل در حد درمان مي باشد و نابرابري و عدم مساوات زيادي در فرصتهاي آموزشي وجود دارد.

تاثير سيستم آموزشي در توضيح در آمد حاصله مغاير است، چون يادگيرندگان از خانواده ها ثروتمند مي باشند و در فرصتهاي آموزشي زيادي سهيم هستند. پيشرفت بخاطر آموزش زنان و همچنين آموزش روستائيان همانند اسكدولكاست و جمعيت قبيله اي اسكيدول بسيار مشهود بوده است كه در اين ضمينه، علارغم دهه هاي برنامه ريزي، باز هم بايد در اين ضمينه سرمايه گذاري شود.

يك روش حل و فصل اين وضعيت، اصلاح و بهبود سيستم آموزشي از طريق سازاري با مراحل مقتضي در چهارچوب آن مي باشد. آموزش از راه دور به عنوان يكي از اصطلاحات اصلي در چند سال اخير است كه در كشور معرفي شده است. خط مشي يا سياست ملي در آموزش ، 1986 و برنامه ي عملكردي كه توسط پارلمان و مصوب شد، سيستم يادگيري گسترده را مورد تاكيد قرار داده است. برخي از شكلهاي چنين سيستم يادگيري گسترده قبلاً در مدارس و دانشكده ها بوده است.

كه از طريق مطابقت يا آموزش از راه دور برخي از اين دانشگاهها ارائه مي شود، يعني مقامات رشته هاي مكاتبه اي و دانشگاههاي آزاد. براي آموزش عالي در هندوستان، هر دو مدركي كه در بالا مورد توجه قرار گرفت با سيستم آموزش از راه دور كه در سر تا سر كشور اجرا مي شود در نظر گرفته مي شود كه عبارتند از:

يك موسسه آموزش از راه دور ملي، مركزي و مستقل در دانشگاه آزاد ملي،ايندرا گاندي، تعدادي از موسسات مستقل ايالتي از قبيل دانشگاه آزاد آنيدكار آندرا پرادش، دانشگاههاي ارائه دهنده ي خدمات گسترده اي براي دانشجويان ، آموزش از راه دور كه از طريق مقامات مسئول رشته هاي تطبيقي ارائه شده بوسيله ي دانشگاههاي قراردادي. تمام اين موارد داراي هدف معمول ارائه آموزش نسبت به بسياري از افراد در مناطق گوناگون كشور مي باشد كه با توجه به تأثيرگذاري در هزينه ارائه مي شود. حتي اگر آموزش از راه دور نسبت به كل جمعيت ارائه شود و با انواع مختلف و سطوح منافع و نيازهاي اين افراد سازگار باشد، با دوهر ها و مداركي كه توسط سيستم آموزشي و قراردادي در دانشگاه ارائه مي شود سازگار خواهد بود. در اين بافت است كه اهميت برنامه ريزي آموزشي، بويژه استفاده از آموزش از راه دور براي توسعه منابع انساني حائز اهميت مي شود.

پس از دهه ي 1950، زماني كه نقش آموزش در ارتفاع و پيشرفت رشد اقتصادي كشورهاي در حال توسعه مورد تاكيد قرار گرفت، آموزش في نفسه به عنوان سرمايه گذاري در سرمايه انساني مورد توجه قرار گرفت. نقش مهم آموزش و تربيت، در مشاركت با پروژه هاي جديد در تمام بخشهاي توسعه، در حال حاضر به خوبي تشخيص داده نمي شود و كاملاً به عنوان بخشي از سياست توسعه ي موسسات بين المللي از قبيل بانك جهاني استمسار مي شود. به عنوان مثال گزارش بابك، جهاني، 1980، توجه زيادي نسبت به منابع انساني جهت توسعه ي ملي مبذول داشته است. اين گزارش مورد تاكيد قرار مي داد كه ابزار از بين بردن فقر افزايش استخدام، برآورده ساختن نيازهاي اساسي، كاهش تبعيض ها و نابرابري ها در درآمد و ثروت ، افزايش و ارتقاء كيفيت زندگي فقيران مي باشد.

دانلود آموزش عالي و توسعه ي منابع انساني در اقيانوس آرام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.