طرح توجيهي و كار آفريني آشنايي با شركت ماكاروني تك ماكارون
طرح توجيهي و كار آفريني آشنايي با شركت ماكاروني تك ماكارون |
![]() |
دسته بندي | طرح هاي توجيهي و كارآفريني |
فرمت فايل | doc |
حجم فايل | 29 كيلو بايت |
تعداد صفحات فايل | 44 |
طرح توجيهي و كار آفريني آشنايي با شركت ماكاروني تك ماكارون
مقدمه
ماكاروني در حال حاضر به عنوان عنصري پر اهميت در تامين غذاي روزانه مردم دنيا از جايگاه ويژه اي برخوردار است .
با توجه به اين مهم گروهي از پيشگامان آرد سازي كشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترين و پيشرفته ترين ماشين الات و فن اوري شركت بولر سوئيس اقدام به توليد ماكاروني مطابق با استانداردهاي بين المللي نمايند كه پس از طي مراحل و مسير هاي مختلف به اين مهم كه همانا تاسيس كارخانهاي منحصر به فرد در سطح خاور ميانه به منزله توليد انواع ماكاروني به نام تك ماكارون بوده نائل آمدند . اين ماشين الات پيشرفته توليد ماكاروني همتراز با ديگر كشورهاي توسعه يافته جهان بوده و اين اولين باري است كه يك خط توليد پيوسته ماكاروني در ايران مورد استفاده قرار مي گيرد . كه در اين راستا كيفيت محصولات از سوي مركز تحقيقات شركت بولر در سوئيس مورد تائيد قرار گرفته است .
مقدمه
آشنايي با فعاليت هاي شركت توليدي تك ماكارون
فصل اول
شماي كلي مراحل توليد آرد :
كنترل كيفي كارتن :
۳-آزمونهاي مربوط به بسته بندي :
- دستور العمل شمارش كلي ميكروبي ؛
تست تائيد باسيلوس سرئوس :
دستور العمل اندازه گيري ميكروبي سطوح و هوا :
شرح ازمونهاي كنترل كيفي
- اندازه گيري گلوتن با دستگاه گلوتن ايندكس
فصل دوم
بررس خط توليد :
2- 1 – مواد خشك اوليه
- گلوتن :
- ريگراند :
- ويتامين ها :
2-2 ميكس كردن مواد خشك :
2-4- قالب زني
- شستشوي قالبها
2-6- بسته بندي :
بسته بندي :
فصل سو م
شرح آزمونهاي مهم انجام گرفته در آزمايشگاه تك ماكارون
۳-۱ - نمونه برداري
تعيين روش نمونه گيري و چگونگي اجراي آن
- نمونه برداري از گلوتن :
- نمونه برداري از آرد :
- نمونه برداري از محصول در حين فرايند :
- نمونه برداري محصول نهايي :
- نمونه برداري از كاروتن سلوفان و چسب
دستگاههاي مورد استفاده شامل :
رطوبت سنج سريع
- شرح دستگاه رطوبت سنج
- شرح دستگاه رنگ سنج
- شرح دستگاه پروتئين سنج :
- دستگاه اتو كلاو
- دستگاه الك
- دستگاه آسياب
- دستگاه گلوترك
- جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵ | ۱۶:۴۱
- ۸۴ بازديد
- ۰ نظر