ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺯﻧﺒﻮﺭ ﻋﺴﻞ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﻴﺖ 1250 ﻛﻨﺪﻭ

ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺯﻧﺒﻮﺭ ﻋﺴﻞ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﻴﺖ 1250 ﻛﻨﺪﻭ

دانلود ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺯﻧﺒﻮﺭ ﻋﺴﻞ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﻴﺖ 1250 ﻛﻨﺪﻭ در 19 صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت doc

دانلود ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ  ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺯﻧﺒﻮﺭ ﻋﺴﻞ  ﺑﻪ ﻇﺮﻓﻴﺖ 1250 ﻛﻨﺪﻭ

دانلود ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ  ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺯﻧﺒﻮﺭ ﻋﺴﻞ  ﺑﻪ ﻇﺮﻓﻴﺖ 1250 ﻛﻨﺪﻭ 
دانلود مقاله
دانلود تحقيق
دانلود نرم افزار
دانلود اندرويد
دانلود پايان نامه
دانلود پايان نامه كارشناسي
دانلود پايان نامه ارشد
دانلود پروژه
دانلود پروژه پاياني
دانلود پروپوزال
دانلود گزارش كار آموزي
دانلود پاورپوينت
دانلود پرسشنامه
دانلود فايل
دانلود كتاب
دانلود نمونه
دسته بندي طرح هاي توجيهي و كارآفريني
فرمت فايل docx
حجم فايل 50 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 19

ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ  ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺯﻧﺒﻮﺭ ﻋﺴﻞ  ﺑﻪ ﻇﺮﻓﻴﺖ 1250 ﻛﻨﺪﻭ

در 19 صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت doc

ﺧﻼﺻﻪ ﻃﺮح:

 

ﻣﻮﺿﻮع ﻃﺮح:

ﭘﺮورش و ﻧﮕﻬﺪاري زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ

دﺳﺘﮕﺎه ﺻﺎدره ﻛﻨﻨﺪه ﻣﺠﻮز:

وزارت ﺟﻬﺎد ﻛﺸﺎورزي

 

ﻇﺮﻓﻴﺖ اﺳﻤﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪات:

1250 ﻛﻨﺪو

 

ﻧﻮع ﺗﻮﻟﻴﺪات:

ﻋﺴﻞ

 

ﺗﻌﺪاد ﺷﺎﻏﻠﻴﻦ:

9

ﻧﻔﺮ

 

ﻣﺸﺨﺼﺎت ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاري ﻃﺮح:

 

 

ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاري ﻛﻞ ﻃﺮح:

892.98

ﻣﻴﻠﻴﻮن رﻳﺎل

ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاري ﺛﺎﺑﺖ:

839.89

ﻣﻴﻠﻴﻮن رﻳﺎل

ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ در ﮔﺮدش:

53.10

ﻣﻴﻠﻴﻮن رﻳﺎل

درآﻣﺪ ﺳﺎﻟﻴﺎﻧﻪ:

1000.00

ﻣﻴﻠﻴﻮن رﻳﺎل

ﺳﻮد وﻳﮋه:

209.83

ﻣﻴﻠﻴﻮن رﻳﺎل

دوره ﺑﺎزﮔﺸﺖ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ:

3.8

ﺳﺎل

ﻧﺮخ ﺑﺎزدﻫﻲ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ:

26.4%

درﺻﺪ

 

ﻣﻘﺪﻣﻪ:

 

ﻋﺴﻞ ﺣﺎوي ﺑﻴﺶ از ﻫﻔﺘﺎد ﻣﺎده ﻣﻔﻴﺪ ﺑﺮاي ﺑﺪن اﻧﺴﺎن اﺳﺖ. اﺳﺎﺳﺎ ﻋﺴﻞ از ﮔﻠﻮﻛﺰ، ﻓﺮوﻛﺘﻮز و ﻣﻨﻮ ﺳﺎﻛﺎرﻳﺪ ﻫﺎ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﻋﺴﻞ داراي آﻧﺰﻳﻢ ﻫﺎي ﻣﻔﻴﺪي از ﺟﻤﻠﻪ آﻣﻴﻼز، ﺳﻮﻛﺮاز، ﻛﺎﺗﺎﻻز، ﭘﺮاﻛﺴﻴﺪاز و ﻟﻴﭙﺎز ﺑﻮده و در رده ﺑﻨﺪي ﻏﺬاﻫﺎي ﺳﺮﺷﺎر از آﻧﺰﻳﻤﻬﺎ ﻣﻘﺎم ﻧﺨﺴﺖ را ﺑﻪ ﺧﻮد اﺧﺘﺼﺎص داده اﺳﺖ. ﺿﻤﻦ اﻳﻨﻜﻪ ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﻲ ﻣﺨﺘﻠﻔﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻛﻠﺴﻴﻢ، ﺳﺪﻳﻢ، ﭘﺘﺎﺳﻴﻢ، ﻣﻨﻴﺰﻳﻢ، آﻫﻦ، ﻛﻠﺮ، ﻓﺴﻔﺮ، ﮔﻮﮔﺮد و ﻳﺪ ﻧﻴﺰ در ﻋﺴﻞ ﻳﺎﻓﺖ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ. ﻋﺴﻞ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻳﻚ ﻣﺎده ﻛﺎﻣﻞ ﻏﺬاﻳﻲ ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ داراي اﻧﻮاع وﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﻫﺎ(B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اﺳﻴﺪﻫﺎي آﻟﻲ ( اﺳﻴﺪ ﻣﺎﻟﻴﻚ، وﻳﻨﻴﻚ، ﺳﻴﺘﺮﻳﻚ، ﻻﻛﺘﻴﻚ و اﮔﺰاﻟﻴﻚ ) و ﭘﺮوﺗﺌﻴﻨﻬﺎ ﺑﻮده و ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪ 315 ﺗﺎ 335 ﻛﻴﻠﻮﻛﺎﻟﺮي اﻧﺮژي ( ﺑﻪ ازاي ﻫﺮ ﻳﻜﺼﺪ ﮔﺮم ) ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻧﻤﺎﻳﺪ.

 

از دﻳﮕﺮ ﺳﻮ ﻋﺴﻞ داراي ﺧﻮاص درﻣﺎﻧﻲ، ﺿﺪ ﻋﻔﻮﻧﻲ ﻛﻨﻨﺪﮔﻲ و ﺣﻔﺎﻇﺖ از ﻣﻮاد آﻟﻲ در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﻓﺴﺎد ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ. اﺑﻦ ﺳﻴﻨﺎ داﻧﺸﻤﻨﺪ ﺑﺰرگ اﻳﺮان در ﻛﺘﺎب ﻗﺎﻧﻮن ، در ﻣﻮرد ﻣﻌﺠﻮن ﻓﻼﺳﻔﻪ (

ﺗﻬﻴﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻋﺴﻞ ) ﻣﻴﻨﻮﻳﺴﺪ ... »: در ﻫﻨﮕﺎم زﻳﺎد ﺷﺪن ﺑﻠﻐﻢ، اﻧﺪرون را ﺗﻘﻮﻳﺖ، ﻧﻴﺮو را زﻳﺎد، اﺷﺘﻬﺎ را ﺑﺎز ﻣﻴﻜﻨﺪ، ﻋﺴﻞ ، ﺧﻮراﻛﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺟﻮاﻧﻲ را ﺟﺎوﻳﺪان ﻣﻴﺴﺎزد، ﺣﺎﻓﻈﻪ را ﻧﻴﺮو ﻣﻴﺒﺨﺸﺪ و ﮔﺬﺷﺘﻪ را در ﺧﺎﻃﺮه زﻧﺪه ﻣﻴﻜﻨﺪ، اﻧﺪﻳﺸﻪ را ﭘﺎك و زﺑﺎن را ﻣﻴﮕﺸﺎﻳﺪ.«

 

ﻛﻠﻴﻪ ﻣﻮارد ﻣﻄﺮوﺣﻪ ، اﻫﻤﻴﺖ اﺳﺘﻔﺎده از ﻋﺴﻞ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻳﻚ ﻣﺎده ﻏﺬاﻳﻲ ﻣﻘﻮي و ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ داروﻳﻲ ﻃﺒﻴﻌﻲ را ﺧﺎﻃﺮﻧﺸﺎن ﻣﻴﺴﺎزﻧﺪ. از دﻳﮕﺮ ﺳﻮ ﺑﺎ ﻋﻨﺎﻳﺖ ﺑﻪ رﺷﺪ ﺟﻤﻌﻴﺖ و ﺗﻨﻮع ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺗﻮﻟﻴﺪي و ﺑﺎﻻ رﻓﺘﻦ ﺳﻄﺢ رﻗﺎﺑﺖ در زﻣﻴﻨﻪ ﻋﺮﺿﻪ اﻧﻮاع ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﺬاﻳﻲ ، ﺑﻬﺒﻮد ﻣﺴﺘﻤﺮ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت و اﻳﺠﺎد ﺗﻨﻮع در ﻋﺮﺿﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﺮ، از ﻣﻮاردي ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﻗﺮار ﮔﻴﺮﻧﺪ. رﻋﺎﻳﺖ اﻳﻦ ﻣﻮارد ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ دﺳﺘﺮﺳﻲ آﺳﺎن و ارزان ﻣﺼﺮف ﻛﻨﻨﺪﮔﺎن ﺑﻪ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ ﺷﻮد.

 

ﻃﻲ ﻓﺮاﻳﻨﺪ ﭘﺮورش و ﻧﮕﻬﺪاري زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ، ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ اﻗﺪام ﺑﻪ ازدﻳﺎد ﻛﻨﺪوﻫﺎ ﻣﻴﺸﻮد ﻛﻪ اﻳﻦ ﻋﻤﻞ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺗﺮﻣﻴﻢ ﺗﻠﻔﺎت و ﻓﺮوش اﻧﺠﺎم ﻣﻴﭙﺬﻳﺮد. در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮﻣﺴﻴﺮ ﺣﺘﻲ ﻣﻴﺘﻮان از ﻫﺮ ﻛﻨﺪو ﻳﻚ ﺑﭽﻪ ﻛﻨﺪو ﮔﺮﻓﺖ.

 

ﺑﺎ اﺟﺮاي اﻳﻦ ﻃﺮح ، ﻋﻼوه ﺑﺮ ﻛﺴﺐ ﺳﻮد ﻣﻨﺎﺳﺒﺎﻗﺘﺼﺎدي ﻣﻴﺘﻮان ﺑﺴﺘﺮ ﻣﻨﺎﺳﺒﻲ را ﺑﺮاي اﺷﺘﻐﺎل ﻧﻴﺮوﻫﺎي ﻣﺎﻫﺮ و ﻧﻴﻤﻪ ﻣﺎﻫﺮ ﻓﺮاﻫﻢ آورد.

 

دانلود ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ  ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺯﻧﺒﻮﺭ ﻋﺴﻞ  ﺑﻪ ﻇﺮﻓﻴﺖ 1250 ﻛﻨﺪﻭ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.